Paskutinės minutės kelionės: kaip sutaupyti skrydžiams ir viešbučiams?

kursiuIšvykimas atostogų asocijuojasi su galimybe atsipalaiduoti ir pailsėti nuo kasdienių pareigų. Daugelis žmonių mano, kad negali sau leisti atostogų užsienyje. Tuo tarpu atostogos svajonių vietoje neturi labai įtakoti jūsų biudžeto. Viskas dėka paskutinės minutės pasiūlymų. Kaip ieškoti atostogų pasiūlymų, kad sutaupytumėte skrydžiams ir viešbučiams?

 

Paskutinės minutės pasiūlymai – tai kelionių agentūrų siūlomos vietos kelionėms gerokai sumažintomis kainomis. Tokio tipo pasiūlymai pasirodo likus kelioms ar keliolikai dienų iki išvykimo, jei kelionių agentūra iš anksto nenurodo visų vietų kelionei arba kas nors atsisako įsigytų atostogų. Tokių pasiūlymų dėka išsvajotas atostogas galite įsigyti net už pusę kainos. Daugiau informacijos rasite Baltic Clipper svetainėje.

Kada ieškoti geriausių paskutinės minutės pasiūlymų?

Likus kelioms dienoms iki planuojamų atostogų, tiesiog pasidomėkite kelionių agentūrų pasiūlymais. Dažniausiai kuo trumpesnis laikas lieka iki planuojamos kelionės, tuo didesnė nuolaida kelionės kainoje. Ištisus metus yra kelios datos, per kurias labiau tikėtina, kad rasite įspūdingų kainų akcijų. Vienas iš jų – laikotarpis nuo gegužės, iškart po gegužės savaitgalio, iki birželio vidurio. Šiuo metu kelionių agentūros dažniausiai jau užsisakė skrydžius užsakomaisiais lėktuvais, keliautojų dar nėra daug, o viešbučiai noriai mažina apgyvendinimo kainas, kad pratęstų sezoną. Kitas laikas, kai galite tikėtis nemenkų nuolaidų, yra gruodžio pradžios laikotarpis, prieš pat Kalėdas ir iškart po Naujųjų metų. Šiuo laikotarpiu atostogauti ryžtasi nedaugelis, todėl kelionių agentūros noriai gerokai sumažina kelionių kainas.

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį ieškant paskutinės minutės atostogų pasiūlymų?

Ieškodami paskutinės minutės atostogų, pirmiausia turite atkreipti dėmesį į kelionių datas, jų tvarkaraštį ir, žinoma, kainą. Bet tai dar ne viskas. Tačiau prieš pradedant dairytis į paskutinės minutės atostogų pasiūlymus, verta apsibrėžti, ko tikimės iš savo kelionės.

Ar jau turime pasirinktą tikslą, kuris mus domina, ar esame atviri įvairioms kryptims? Ar mums rūpi konkrečios datos, ar esame lankstūs? Ar mums svarbu, kad maitinimas būtų įskaičiuotas į kainą, ar mieliau valgome patys ir einame į vietinius restoranus? Ar atsižvelgiame tik į gyvenamąsias patalpas ir paplūdimį su prieiga prie jūros? Ieškome atostogų „viskas įskaičiuota“, o gal orientuojamės į ekskursijas?

Mūsų lūkesčių ir lankstumo apibrėžimas padės susiaurinti paieškos lauką ir sutelkti dėmesį į pasiūlymus, kurie tikrai mus domina ir pateisins mūsų lūkesčius dėl svajonių atostogų.

Tuomet, kai jau išsiaiškinome savo pageidavimus dėl paskutinės minutės atostogų, verta peržvelgti ilgametę patirtį rengiant tokio tipo organizuotas keliones turinčių kelionių agentūrų pasiūlymus – kad mūsų nelauktų nemalonios staigmenos.

BNS nuotr.

24-72a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode